جزئیات طراحی داخلی درمانگاه
طراحی داخلی درمانگاه از جهات مختلف دارای اهمیت است. اغلب افرادی که به یک درمانگاه وارد می شوند مشکلات و ناراحتی های جسمی دارند، به همین دلیل
معماری داخلی در یک درمانگاه باید تاثیراتی مثبت بر روحیه این گروه داشته باشد و بتواند تا حد امکان از حجم تالماتی که برایشان ایجاد شده است، بکاهد. اگر در طراحی داخلی این محیط اصول و قواعد آن به خوبی رعایت می شود بدون شک می تواند فضایی آرامش بخش ایجاد کرد و به بیماران کمک نمود تا تحمل درد و یا مشکل برایشان بسیار راحت تر شود. اگر طراحان از این منظر به طراحی داخلی محیط های این چنینی توجه داشته باشند می توانند تاثیر خوبی برای افرادی که در این فضا رفت و آمد دارند بگذارند. ما در ادامه قصد داریم به المان هایی که باید در طراحی داخلی به آنها توجه شود را عنوان کنیم. پس ادامه این متن را از دست ندهید.
سالن انتظار بیماران
از جمله جاهایی که باید در
معماری داخلی درمانگاه توجه زیادی به آن شود، سالن انتظار و یا همان فضایی است که بیماران باید منتظر بمانند. از آنجایی که معمولا افراد باید مدتی را در این محیط قرار داشته باشند توجه به دکوراسیون و معماری داخلی هلگر آن اهمیت زیادی پیدا می کند. بهتر است در این فضاها شرایطی فراهم شود که افراد بتوانند به بهترین شکل ممکن از زمانی که باید در انتظار باشند استفاده کنند. یکی از کارهایی که می توان برای افزایش راحتی افراد حاضر در یک سالن انتظار انجام داد، استفاده از صندلی های راحت و در نظر گرفتن فاصله مناسب برای صندلی هاست.
توجه به نورپرداری محیط نیز از دیگر فاکتورهایی است که باید در
معماری داخلی به آن توجه کرد. نور کافی باید در محیط وجود داشته باشد تا اگر بیماران خواستند به مطالعه بپردازند با مشکلی از این جهت رو به رو نباشند. ضمنا نور پردازی درست و صحیح تاثیر خوبی بر روی بزرگ به نظر آمدن محیط داشته و جلوه ای زیبا در فضا ایجاد خواهد کرد.
قرار دادن یک تلویزیون در سالن های انتظار نیز می تواند از خسته شدن بیماران جلوگیری کرده و موجبات سرگرمی شان را فراهم کند. معمولا انتظار کشیدن برای افرادی که یک مشکل جسمانی دارند سخت است و حضور تلویزیون می تواند خستگی ناشی از انتظار را کاهش دهد.
قفسه بندی های موثر در فضا
برای آنکه بتوان از فضایی که در اختیار است به خوبی استفاده کرد قفسه بندی ها باید به صورت کاربردی و موثر انجام گیرد. علاوه بر این مورد، قفسه هایی که در یک محیط نصب می شوند می توانند فضایی جذاب و زیبا ایجاد کنند. پس فردی که قرار است طراحی داخلی درمانگاه را انجام دهد باید نسبت به نصب این نوع قفسه ها توجه زیادی داشته باشد. در ضمن سایر تجهیزاتی که در یک درمانگاه قرار داده می شود نیز باید با فضای درمانگاه تناسب داشته باشند. می توان برای آنکه قسمت های مختلف یک مرکز درمانی را از هم جدا کرد، از پارتیشن ها استفاده نمود.
آینده نگری
اگر شما مدیر یک مرکز درمانی هستید باید طراحی داخلی را با آینده نگری انجام دهید. برای مثال شما باید مشخص کنید که آیا ممکن است خدماتی که شما در مرکز درمانی خود ارائه می دهید در آینده دچار تغییر شوند یا خیر. اگر قرار باشد فعالیت هایی که شما در این محیط انجام می دهید افزایش پیدا کند پس بنابراین بهتر است طراحی داخلی محیط درمانگاه به گونه ای انجام شود که در آینده اجازه افزایش فعالیت به شما بدهد.