سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون
یکی از ویژگیهای اصلی سبک نئوکلاسیک لوکس و تجملاتی بودن آن است.
یکی از مزیتهای سبک نئوکلاسیک این است که حتی در فضاهای کوچک مانند آپارتمان نیز قابلیت استفاده را دارد
در اتاق خوابی که مشاهده میکنید استفاده از متریال های استیل طلایی و نورهای خطی و لمسه ی تاج تخت از ویژگی های این سبک معماری داخلی است.
استفاده از نورهای به رنگ زرد بیشتر در این سبک دیده میشود.وجود قاب کاری های ساده ولی یکدست و یک رنگ نیز در سبک نئوکلاسیک پر استفاده است.
در این سبک طراحی استفاده از وسایل باید به شکلی باشد که در عین تفاوت هارمونی لازم را حفظ کرده و یک نقش و نمای کلی را در تمامی محیط خلق نماید.
در این سبک دکوراسیون داخلی در انتخاب طرح و رنگ زیادهروی نمیشود و جزئیات کمتری مورد استفاده قرار میگیرد.
مزیتهای سبک نئوکلاسیک در معماری داخلی
هرچند بیشتر در فضاهای وسیع که دارای سقف بلند و پنجرههای بزرگ باشد .مانند ویلاهای بزرگ، سالنهای زیبایی، مزون و فروشگاههای طلا و جواهرات. یا در اماکن عمومی مانند تالارهای پذیرایی و رستورانهای شیک استفاده میشود.
ورودی رستوران در این سبک آراسته به ستونهای بلند و فضای داخلی دارای نورپردازی مناسب و سقفی روشن خواهد بود. به عبارتی این سبک نئوکلاسیک محدودیت فضایی نخواهد داشت و در هر مساحتی که بخواهید قابلیت اجراکردن را دارد.
نورپردازی در سبک نئوکلاسیک
در نورپردازی این سبک از انواع لامپ ال ای دی استفاده میشود .چون درخشش و جلال از جمله دیگر ویژگیهای این سبک است. کفپوشهای مناسب در این سبک از نوع طرحدار، چوبی، هنری و یا سرامیکهایی با طرح چوب و پارکت هستند .سقف بسیار ساده و به رنگ سفید یا روشن است.
کابینتهای مورد استفاده در سبک نئوکلاسیک ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است .و از جنس چوب بلوط، چوب خیزران و چوب نارنگی هستند.
هرچند ممکن است استفاده از این نوع کابینتها در دکوراسیون داخلی پرهزینهتر باشد. اماچون از جنس چوب طبیعی هستند طراحی و حکاکی روی آن به سادگی و در نقش و طرحهای مختلف صورت میگیرد.
به طور کلی در این سبک نئوکلاسیک از مصالح سنتی مانند آجر، چوب و سنگ بیشتر استفاده میشود. علاوه بر موارد فوق حتی در ادارات نیز مورد استفاده قرار میگیرد و باعث شکلگیری یک فضای لوکس و رسمی خواهد شد.
از طرفی با استفاده از این سبک نئوکلاسیک میتوان از همه فضای موجود استفاده کرد .با توجه به نیازهای محیط اداری، فضا را به بهترین شکل ممکن طراحی نمود.
برای دیدن نمونه های بیشتر طراحی سبک نیوکلاسیک دز کانال تلگرام هلگر از طریق لینک بالای صفحه عضو شوید و برای دیدن نمونه کارهای خارجی سایت houzz.com.au/ را دنبال کنید.
بدون دیدگاه