اگر در یک جمله و به طور خلاصه بخواهیم بیان کنیم lمزایای هوشمندسازی منازل و تفاوت اصلی خانه های هوشمند یا بطور کل کاربری های هوشمند با سایر کاربری های معمولی در این است که همه ی وسایل در خانه های هوشمند به یکدیگر متصل هستند و با یک دستگاه مرکزی کنترل می شوند.
اما چطور؟
در یک خانه ی هوشمند برای کنترل و نظارت به هر کدام از وسایل از هرجای دنیا، تنها کافی است به اینترنت متصل شوید. هوشمندسازی منازل علاوه بر افزایش کیفیت زندگی ایمنی و آرامش را به همراه خواهد داشت.
در خانه ی هوشمند کنترل آب و هوا، سیستمهای روشنایی، لوازم خانگی، قفلها و انواع مختلف دوربینها و مانتیورها از هر جای خانه و حتی دور از خانه امکانپدیر است.
هوشمندسازی منازل شامل موارد زیر میتواند باشد:
- کنترل دما(کنترل سیستم سرمایش و گرمایش)
- کنترل روشنایی(کلید ها و پریزها و کلیه لوسترها)
- پردههای برقی (پرده های موتور دار و کنترلی)
- سیستم مدیریت مصرف انرژی
- سیستم امنیتی
- سیستم صوتی (پخش در هر کدام از فضاهای دلخواه)
- سیستم صوتی – تصویری
- تجهیزات ارتباطی بین کاربران و سیستم
هزینه هوشمندسازی منازل :
نصب و پیادهسازی هریک از این سیستمها هزینه خاص خود را دارد. بنابراین هرچه سرویسهای بیشتری انتخاب کنید، هزینه بیشتری هم باید بپردازید. هر شرکتی برای تعیین هزینه هوشمندسازی خانه، روش خاص خود را دارد؛ اما اغلب آنها متناسب با متراژ خانه قیمت خود را اعلام میکنند. فرقی نمیکند خانه در حال ساخت باشد یا ساخته شده و چندین سال سن داشته باشد. در هریک از این مراحل، امکان هوشمندسازی خانه وجود خواهد داشت.
به تازگی بعضی از ساختمانهای نوساز در مناطق شمالی شهر، برای سیستم سرمایشی و گرمایشی یا امنیت ساختمان از انواع سیستمهای هوشمند استفاده میکنند. این موضوع میتواند روی قیمت خانه تاثیر زیادی داشته باشد. اما در مجموع، به دلیل هزینههای بالا و امکان هک در این سیستمها، هنوز استقبال از آنها به حد مطلوبی نرسیده است. بنابراین در صورتی که شما هم دنبال هوشمندسازی خانه خود هستید، بهتر است ضمن درنظر گرفتن بودجه خود نیازمندیهایتان را اولویت بندی کنید تا برای انتخاب سرویسها و سیستمهای هوشمندساز با مشکلی مواجه نشوید.
بدون دیدگاه