انواع روکش کابینت در دکوراسیون آشپزخانه:در هر اشپزخانه ای بنا بر سبکی که طراح داخلی و دکوراسیون داخلی طراحی میکند از متریال مناسب آن طرح استفاده میشود.
در اینجا به بررسی انواع روکش های کابینت میپردازیم:
رنگ پلی اورتان :
داوم بالایی داشته و در گروه موارد ترموپلاستیک جای میگیرد و دو نوع دارد. گروه اول بر پایه آب و گروه دوم بر پایه روغن است. در انواع کابینت پلی اورتان از نوع بر پایه آب استفاده میشود. در انواع چوبهای مورد استفاده در فضاهای خارجی از نوع بر پایه روغن استفاده میشود.
کابینت های پلی اورتان مقاومت بسیاری در مقابل ضربه، اسید، باز و انواع روغنهای صنعتی و شیمیایی دارند و خیلی سریع خشک میشوند.
رنگ پلی استر :
در گروه رزینهای سنتز شده جای گرفته و دو نوع ترموپلاست و غیراشباع ترموپلاست دارد.
پلی استرها در ابتدا مایع بوده و پس از ترکیب با ماده سفتکننده به صورت ژلهای درآمده و سفت میشوند. این نوع از کابینتها نیز مقاومت بالایی در برابر رطوبت، دمای بالا، الکل، اسید و باز دارند.
انواع
کابینت های پلی اورتان و پلی استر نیز بر اساس طرح به کار رفته در آنها به کابینت رنگ کلاسیک و مدرن تقسیم میشوند.
دکوراسیون آشپزخانه:
در
مهندسی معماری داخلی در مبحث
کابینت روکش هر کابینت بخش مهمی از آن بوده و در تعیین قیمت کابینت نقش عمدهای دارد.
برخی از این روکشهای کابینت دارای لایهای از رنگ هستند، پلی اورتان و پلی استر دو رنگ عمده مورد استفاده در کابینتسازی میباشند .
هر کدام از این دو رنگ با توجه به نوع کابینت و هزینه در دسترس، قابلیت استفاده دارند.
در پایان :
انواع روکش کابینت در
دکوراسیون آشپزخانه: رنگهای پلی اورتان نسبت به انواع پلی استر مقاومت بالاتری دارند و در نتیجه قیمت بالاتری نیز خواهند داشت.
به همین دلیل در کابینتهایی مثل انزو که با هر دو رنگ ساخته میشوند با توجه به سطح بودجه مخاطب، نوع رنگ گزینش میشود.
قیمت نهایی نیز متاثر از طرح کلی کابینت، متریال موردنظر، لایههای رنگ، نوع و برند تولیدکننده رنگ و تعداد و نوع کابینت میباشد. بنابراین استفاده از کابینتهای پلی استر به دلیل دوام و قیمت مناسب بهتر است.
با توجه به اینکه شرکت معماری هلگر در سایت
houzz عضو میباشد نمونه های بیشتر طراحی را در این سایت نیز مطالعه بفرمایید.