اسکیس

اهمیت اسکیس در معماری

 

فن اسكيس بسیاری از معماران سبک اسکیس کشیدن خود را چنان گسترش میدهند .تا بتوانند ساختار اصلی رنگسایه ها و جزئیات یک اسکیس را سریع و با کمترین ،تلاش باز ارائه نمایند.

یکی از این فنون به ویژه مؤثر روش هلموت جاکوبی از تصویرگران معماری با شهرت جهانی است .

بررسیهای سریع مقدماتی که او در نحوه راندوی نهایی طرح هایش استفاده ،کند. ضمن صرفه جویی در وسایل و امکانات فضا را به صورتی چشمگیر و با وضوح بسیار تعریف میکند.

توجه کنید که او چگونه با یک سری خطوط کج و معوج ضخیم و باریک سطوح مختلف و روش سریعش برای نشان دادن ،افراد درختان بافتها و دیگر جزئیات را تعریف کرده است.

ساختار زیربنایی اسکیس با داشتن نواحی سفیدی که برای کمک به تعریف فضا و اشیاء به کار میروند معمولاً بسیار ساده است. جاکوبی از تنوع گوناگون در رنگسایه ها و تأثیر سایه و سایه گاه با در نظر گرفتن درختان پیرامونی و نیز ساختمانها آگاه است.
مایکل گبهارت در اسکیسهای خود بر رنگسایه ها و بافتهای مختلف تأکید خاصی داشته و فضا را بیشتر با تضادها تعریف میکند. تا با کنش خطوط او با ترسیم خط پردازی منحنی به انسجامی دست مییابد که طرح را یکدست کرده .توجه بیننده را بیش از ابزار به موضوع اصلی جلب میکند.

شما نیز برای پایه گذاری سبک ،خود ابتدا سبکهای دیگران را که مورد توجه شماست کاملاً بررسی کنید. برای شروع کار لازم نیست از طرحی مخطلط استفاده کنید. توجه کنید که مهمترین مساله در اسكيس، سرعت و سهولت است.

تحليل

 

اهمیت اسکیس در معماری

طراحی تا حد بسیاری به باز ارائه وابسته است. طراح برای آنکه بعدها از کار خود مأیوس نشود تمایل دارد نتایج عینی فکر و تصمیم خود را ببیند.

گریزی نیست از اینکه دانشجویی به من بگوید منتظر است در مورد آنچه پیش از طراحی قصد انجام آن را دارد تصمیم بگیرد.

این روش سیر قهقرایی دارد چرا که در حقیقت او قادر نیست قبل از طراحی ایده خود تصمیم گیری کند حدود ۹۰ تردیدها در اثر نبود دلیل و مدرک کافی است.

علاوه بر این هر تصمیم به گونه ای ضمنی بیانگر گزینه هایی است با علم به اینکه بیش از یک راه حل طراحی ممکن برای آن موضوع وجود دارد. اگر تنها یک راه حل منفرد مناسب باشد هیچ حس تلاشی برای تصمیم گیری وجود نخواهد داشت.

در عوض باید پرسید آیا این راه حل بهترین گزینه ممکن است برای پاسخ به این سؤال باید طراحیهای دیگر را نیز دید و بررسی کرد. رهیافت اندیشه گرافیکی بر اسکیسهایی تأکید میکند که اندیشیدن را تقویت میکنند اندیشههایی که تقویت کننده اسکیسها هستند . هر یک بر دیگری تأثیر میگذارد ولی طراحان مبتدی نباید بر این نکات بسیار تأکید کنند.

طراحی و اسکیس

در طراحی معماری ، کار سخت و همه جانبه باز ارائه و ساخت ماکت امری اجتناب ناپذیر است .تنها گزینه ممکن آن است که با کسب مهارت کار خود را از نظر تخصصی آسان تر کنیم.
این نکته نیز توصیه میشود که بایستی راه رشد و توسعه طراحی و اندیشه باز همواره باز باشد. کلیشه ای بودن طراحی منجر به کلیشهای شدن اندیشه طراح می.شود به بیان جان گراندلفینگر:

هنگامی که در حال انجام کاری هستید، به نوعی امنیت وجود دارد و امنیت چیزی است که ما در طراحی نمیتوانیم بدون آن کار کنیم. با کار کردن در یک روش یا شیوه خاص حاصل میشود .

به شما قدرت میدهد که هر موضوع یا شرایطی را که با آن روبه رو میشوید تحت کنترل خود آورید . این در کنترل بودن مانع یادگیری و رشد شما می شود.

اضطراب و عصبی بودن قبل از شروع طراحی در نتیجه نهایی کار شما تأثیر بسزایی خواهد داشت.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *